Avdija i Lejla Vršajević: Sin je unio beskrajnu sreću u naše živote

Avdija i Lejla Vršajević: Sin je unio beskrajnu sreću u naše živote

Prošlog vikenda su Avdija Vršajević i njegova supruga Lejla proslavili prvi rođendan sina Ahmeda.

U ugodnoj atmosferi jednog od tešanjskih restorana porodica Vršajević ugostila je bliske prijatelje i porodicu. Sreću povodom prvog rođendanskog slavlja ponosna mama Lejla podijelila je i s nama.

– Još smo pod utiskom jer je zaista bilo prelijepo. Na rođendanskom slavlju u tešanjskom restoranu „Ukus“ pridružio nam se uži krug prijatelja i najbliža porodica. Iskreno, to je jedan od najsretnijih dana u našem životu. Godina je začas proletjela, a Ahmed je postao pravi i mnogo dobar dječak. Odlična stvar je što je rođen za vrijeme fudbalske pauze, tako da ćemo uvijek biti s porodicama i prijateljima za njegov najvažniji dan – kazala je Lejla za Azra magazin.

Ni na društvenim mrežama Avdija i Lejla nisu krili radost, pa su čestitku i zajedničku fotografiju s proslave prvog rođendan podijelili na svojim profilima.

– U životu ti želimo mir, jer njime sve počinje; ljubav, jer daje smisao nesavršenom svijetu; prijateljstvo, jer ostaje i kada ničeg drugog nema; toleranciju, jer nismo svi isti; smijeh, jer liječi bolesti; sitnice, jer se u njima krije sreća i snove, jer se mogu ostvariti. Hvala ti što si nam donio mnogo radosti i upotpunio našu sreću. Vole te mama i babo, pahuljo naša. Hvala ti za najljepši poklon koji smo mogli dobiti za godišnjicu braka – napisala je Lejla ispod fotografije na Instagram profilu.

Ljubavna priča Vršajevića počela je još u srednjoškolskim danima, Lejla i Avdija su u braku od 2009. godine. Prošle godine su, nakon osam godina braka, dobili sina Ahmeda.

– Presretan sam i zaista ne znam kojim riječima bih to dočarao. Pogotovo što smo supruga i ja osam godina čekali na dijete. Dijete ne možete dobiti kada vi poželite, nego kada Bog to odredi. Ne treba nikada odustati od želje za potomstvom, treba se boriti do kraja, jer je to nešto najljepše. Cilj svakog čovjeka je da se ostvari u roditeljskoj ulozi, te da je porodica zdrava i potpuna – ispričao nam je Avdija, a supruga Lejla saglasna je s njim.

– Tek sada smo potpuno sretni. Sin je unio beskrajnu sreću u naše živote i odlično se snalazimo u novim ulogama. Jedva čekamo da proširimo porodicu. Avdija je predivan otac i svaki minut slobodnog vremena provodimo zajedno – rekla je Lejla Vršajević za Azra Magazin.